HSV Service

9 juni: Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Nederland

4789
05 jun 2012

Op zaterdag 9 juni 2012 houdt Sportvisserij Nederland haar 7de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats in het Conferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn.

Tijdens het openbaar ochtenddeel worden diverse interessante presentaties gehouden. Vanuit het natuurbeheer zal worden ingegaan op de (on)mogelijkheden van de sportvisserij. Het werven en begeleiden van vrijwilligers komt aan de orde. Besproken wordt wat de sportvisser beweegt en we gaan digitaal vissen. Tevens zal de voorzitter van Sportvisserij Nederland, de heer Menno Knip, zijn jaarrede uitspreken.

Voor het openbare ochtenddeel worden ook vrijwilligers van de aangesloten hengelsportverenigingen uitgenodigd en externe relaties. Na de lunch vindt in een meer besloten setting de officiële algemene ledenvergadering plaats.

De agenda en stukken voor de 7de algemene ledenvergadering treft u hieronder aan. De leden federaties en specialistenorganisaties ontvangen de stukken in drievoud. Alle genodigden ontvangen een uitnodiging per brief met antwoordformulier.

Graag zien wij u op zaterdag 9 juni in Doorn.

ALV stukken (pdf)

  1. Agenda
  2. Mededelingen
  3. Concept verslag 6de Algemene Ledenvergadering van Sportvisserij Nederland d.d. 04/06/11
  4. Concept jaarverslag Sportvisserij Nederland 2011
  5. Jaarrekening Sportvisserij Nederland 2011
  6. Bijstelling begroting 2012 en begrotingen 2013-2015 met bijlagen:
  7. Aanpassing huishoudelijk reglement
  8. Uitreiking erespelden
  9. (Her)benoeming bestuursleden
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide