HSV Service

Nieuw bezoekersrecord: ruim een half miljoen bezoeken!

5216
05 jun 2012

Meer en meer mensen weten de sportvisserij online te vinden. Afgelopen maand (mei 2012) zijn de diverse websites van Sportvisserij Nederland in totaal meer dan een half miljoen keer bezocht.

Dit succes heeft alles te maken met de lopende VISpas campagne, de lancering van MijnVISmaat en de nieuwe VISplanner, en het weer dat langzaam aan beter wordt. Al gebeurt dat laatste met horten en stoten. Toppers deze maand waren www.sportvisserijnederland.nl met bijna 200.000 bezoeken, www.sportvissen.nl met ruim 100.000 bezoeken, www.vispas.nl met bijna 70.000 bezoeken en www.visplanner.nl met bijna 40.000 bezoeken.

Social media

Deze cijfers zijn exclusief de maandelijkse bezoeken aan onze social media. We verwachten dat deze maand voor de 5 miljoenste (!) keer een video wordt bekeken op ons Youtubekanaal. Ook Facebook, Twitter en Hyves, waar je onder meer onze redactie, Ed Stoop en Marco Kraal, MijnVISmaat en Hét Visblad treft, scoren maandelijks duizenden bezoekers.

Nieuw: Hét Visblad Facebook-pagina

Check 'm hier, like 'm en zie veel extra inhoud en sportvisrariteiten die het blad niet haalden...

Hartelijk dank voor jullie bezoek en 'likes'. We zien jullie graag terug!

De redactie.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide