HSV Service

Cursusprogramma 2012-2013

5848
12 jul 2012

Sportvisserij Nederland ondersteunt hengelsportverenigingen en haar vrijwilligers onder andere met een uitgebreid cursuspakket. Deze cursussen zijn GRATIS voor personen afkomstig van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging of federatie.

Zonder vrijwilligers zou geen vereniging kunnen bestaan. Vrijwilligers houden de vereniging niet alleen draaiend, maar zorgen ook voor een boeiend en plezierig verenigingsleven. Sportvisserij Nederland ondersteunt deze vrijwilligers graag met documentatie en een uitgebreid cursusaanbod over diverse onderwerpen.

De cursussen zijn GRATIS voor vrijwilligers van bij Sportvisserij Nederland aangesloten verenigingen en worden georganiseerd door heel Nederland. Wil jij je als vrijwilliger verder ontwikkelen en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven en wil je weten wat Sportvisserij Nederland je op dit gebied te bieden heeft? Klik dan hieronder op het overzicht van de cursussen in 2012. Kijk ook meteen eens rond in de Verenigingsservice!


Cursusoverzicht 2012-2013

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide