HSV Service

Nederlandse team WK Dames Zoet 2012

6607
25 jul 2012

De samenstelling van het Nederlandse team, dat deelneemt aan het WK Dames Zoet eind augustus in Friesland, is aangepast.

Helaas heeft Sportvisserij Nederland op 25 juli na uitvoerig overleg moeten besluiten om twee dames buiten de ploeg te plaatsen, vanwege verwikkelingen die zij met elkaar hebben en waarbij mede hun aanhang is betrokken.

Hierdoor is voor Sportvisserij Nederland en betrokkenen een onwerkbare situatie ontstaan, die niet op korte termijn kon worden opgelost. Als nieuwe leden van het Nederlandse team zijn door de coaches opgeroepen Melissa Krijgsman uit Heerhugowaard en Wanda de Schouwer uit Oss. Kelly Swart uit Assendelft is gevraagd als stagiaire het WK met het team mee te lopen.

De nieuwe samenstelling van het Nederlands damesteam zoet is daarmee als volgt: Ingeborg Audenaerd (Terneuzen), Anja Groot (Heemskerk), Melissa Krijgsman (Heerhugowaard), Chantal Mensink (Hattem), Wanda de Schouwer (Oss) en Loraine Vermeulen (Veghel). Zij worden gecoacht door Stefan Verhoeven, Jan van Schendel en André Schipper.

-> Meer WK Dames 2012

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide