HSV Service

Unieke WK kleding te koop (radio)

5592
16 aug 2012

Op de twee wedstrijddagen van het WK Dames 2012 in Leeuwarden op zaterdag 25 en zondag 26 augustus, zijn voor het publiek unieke WK t-shirts te koop. Het Nederlandse team wordt ook in een nieuw jasje gestoken.

Vanaf maandag 20 augustus zijn de dames in hun nieuwe teamoutfit te bewonderen tijdens de eerste training aan het Van Harinxmakanaal.

Voor heren die liever niet in het rose willen rondlopen, wees gerust, de WK t-shirts zijn naast rose ook in blauw verkrijgbaar:



De verkooppunten zijn op het Stekkie Plein en bij de stand van Sportvisserij Nederland bij het WK podium. De shirts zijn in diverse maten verkrijgbaar en kosten 10 euro, dus wees er snel bij, want op=op.

Mensen die vast in de "WK stemming" willen komen en meer willen weten waarom Damesvissen zo speciaal is, kunnen op de site van Omroep Fryslân, een interview beluisteren met Sake van der Meer, Voorziter van Sportvisserij Fryslân en HSV de Rietvoorn te Kootstertille. Het interview duurt 9 minuten lang en begint na 41 minuten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.