HSV Service

Kom ook naar het WK Dames in Leeuwarden!

4986
17 aug 2012

Voor het eerst in de historie van het wedstrijdvissen vindt er een WK Dames Zoetwatervissen in ons land plaats.Op 25 en 26 augustus strijden aan het Van Harinxmakanaal zestien landen om de felbegeerde wereldtitel.

De Oranje meiden hebben de afgelopen maanden hard getraind voor dit toernooi.

Het is ons een groot genoegen jullie namens Sportvisserij Nederland uit te nodigen voor het 19e Wereldkampioenschap Zoetwatervissen Dames 2012. Dit WK wordt gehouden in de mooie, waterrijke provincie Friesland in het noorden van Nederland. Om precies te zijn van 20 tot en met 26 augustus 2012 aan het Van Harinxmakanaal bij Leeuwarden.

We zijn zeer vereerd dat de wereldsportvisbond FIPS heeft besloten dit WK Dames 2012 aan Nederland toe te wijzen en dat Friesland de gelegenheid en het vertrouwen krijgt de beste dames zoetwatervissers ter wereld haar gastvrijheid te bieden. Tevens krijgt onze landgenote Ingeborg Audenaerd de kans haar in Italië gewonnen wereldtitel in eigen land te verdedigen.


Ingeborg, onze eigen wereldkampioene

Nederland, en in het bijzonder de provincie Friesland, kenmerkt zich door de vele meren, kanalen en vaarten waar de sportvisserij zowel op recreatief als op wedstrijdniveau intensief kan worden beoefend. Daarnaast biedt de provincie Friesland een keur aan gezellige oude steden en dorpen. We willen je graag uitnodigen ook deze te bezoeken en te genieten van de schoonheid van Friesland.

Hartelijk welkom in Friesland en een heel plezierig kampioenschap langs het Van Harinxmakanaal gewenst.

Updates en uitslagen

Komende week zullen we je voorzien van de nodige (video) updates via deze website. Ook lees je hier uiteraard de tussenstanden en uitslagen. Stay tuned!

-> Ga naar de WK Dames website en check het programma, de activiteiten, de teams en meer...

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide