HSV Service

Internationale teams melden zich aan

4431
19 aug 2012

Vandaag, zondag 19 augustus, hebben de meeste teams zich aangemeld bij de organisatie in Hotel Campanile in Leeuwarden. Op de foto het Italiaanse team. De Italianen ontvingen onder tropische omstandigheden de gegevens voor het WK, waaronder de vispassen, een Nederlands mobieltje, WK T-shirts, programmaboekjes etc.

Op deze middag werd ook het trainingsparkoers aan het Van Harinxmakanaal uitgezet. Op het moment van uitzetten waren er nog diverse jongeren aan het zwemmen. Nu staat het parkoers er echter fraai bij.

Tijdens de trainingen op maandag t/m vrijdag zitten alle deelnemers per land in een trainingsvak (in wedstrijdtermen een box) bij elkaar. In welke box (15 landen, derhalve 15 boxen) het Nederlandse team morgenochtend gaat trainen, wordt maandagmorgen vroeg geloot.


Portugal                                                                 Tsjechië

De trainingen vinden plaats van 10.00 tot 18.00 uur  (maandag t/m woensdag) en op donderdag en vrijdag van 10.00-14.00 uur.

Het programma Hart van Nederland van SBS6 komt gelijk maandag al opnames maken van het Nederlandse damesteam en de overige Internationale ploegen.

Voor meer informatie volg www.wkdamesvissen.nl voor de laatste updates.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide