HSV Service

MijnVISmaat top 5

12192
22 nov 2012

Nieuw! De maandelijkse MijnVISmaat top 5. De 5 meest bijzondere vissen en een kort verhaal over de vangst vind je hier. De mooiste foto komt maandelijks in het VISblad.

VISmaat top 5 Dec 2012

De 1e plaats gaat naar Feike Borckink met zijn meerval. Op pagina 15 van het december nummer van het VISblad vind je de prachtige meerval en het verhaal van Feike.De 2e plaats gaat naar Hennie Bor. Hennie is helemaal verslaafd geraakt aan het vissen op grote brasem. Op het Zuidlaardermeer heeft ze al menig grote brasems gevangen. Haar record is 55 cm, maar ze kan niet wachten om het te verpletteren met een nieuw pr.De 3e plaats gaat naar de goudsnoek van De broers Rubin (9) en David (11). Zij hadden voor het eerst een blinkertje aangeschaft en gingen deze meteen testen in de Vecht bij Vreeland. Ze stonden lekker te hengelen vanuit hun tuin toen ze een wel heel speciale vis aan de haak sloegen. Het bleek een zeer licht gekleurde snoek te zijn. De vis heeft alle kenmerken van een albino, behalve de rode ogen. Deze snoek heeft duidelijk een pigmentafwijking waardoor zijn normaal groene tekening niet tot uiting komt. We noemen het voor het gemak maar even een goudsnoek. Een gouden vangst is het in ieder geval!


De 4e plaats gaat naar Danny Acke met zijn baars van 52 cm.De 5e plaats gaat naar Tom Brands met zijn prachtige forel uit de Boven Slinge. Tom ging de uitdaging aan om forel en kopvoorn te vangen op Nederlandse bodem en ving o.a deze prachtig getekende forel.Wil jij ook kans maken om in de MijnVISmaat tot 5 te komen of zelfs een plaatsje in het VISblad te verdienen? Zet je vangst dan op mijnvismaat.nl.

 

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.