HSV Service

25 mei: prijzen winnen met MijnVISmaat op Nationale Hengeldag

10256
23 mei 2013

Zaterdag 25 mei is het Nationale Hengeldag. Op die dag organiseert Sportvisserij Nederland de Nationale hengelvangst telling. Sportvissers die dan hun vangsten vastleggen via MijnVISmaat (website of app), maken automatisch kans op mooie prijzen van Spro.

Tien prijzen

Door ieder jaar op Nationale Hengeldag de vangsten te registreren, krijgt de sportvisserij een uniek beeld van hoe de visstand zich door de jaren heen ontwikkelt. Om sportvissers hierbij extra aan te moedigen, zijn voor degenen die hun vangsten aanmelden via MijnVISmaat tien prachtige prijzen beschikbaar gesteld door Spro.


Hoofdprijs: 1 x complete hengelset van Spro

Complete hengelset met hengel, molen en lijn

De eerste prijs is een complete hengelset met de Henk Simonsz Screamin’ Allrounder 250 hengel (20-50 gram), Spro Passion XTR 830 molen en 300m Spro Snyper 0,15 mm lijn.

Negen kunstaaspakketten

Daarnaast stelt Spro negen kunstaaspakketten beschikbaar met daarin een Rapper Jerkbait, zak Airbody shads en een Ikiru Crank plug. De redactie kiest uit alle vangsten die op Nationale Hengeldag worden geregistreerd tien willekeurige prijswinnaars.


9 x Spro kunstaasset

MijnVISmaat: bijna 40.000 vismaten!

MijnVISmaat is het officiële vangstenregistratie platform van Sportvisserij Nederland. Hiermee registreer je met de app of website eenvoudig je vangsten, deel je ze met je vismaten (als je dat wilt) en analyseer je ze met handige statistieken. Je bepaalt zelf welke informatie je wel of juist niet deelt, en met wie. Niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

Mijn VISmaat is geschikt voor beginnende sportvissers, maar zeker ook voor de cracks. En het mooie is: MijnVISmaat is helemaal gratis! Inmiddels hebben al bijna 40.000 sportvissers zich geregistreerd!

Meld je gratis aan

Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl en registreer je gratis, of download de app in de AppStore of Google Play. De redactie kiest uit alle vangsten die op Nationale Hengeldag worden geregistreerd tien willekeurige prijswinnaars.

Vis mee op Nationale Hengeldag

Op zaterdag 25 mei is het Nationale Hengeldag. Die dag organiseren tal van hengelsportfederaties en -verenigingen activiteiten voor hun leden en aspirant-sportvissers. Ook Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal (beiden ook actief op MijnVISmaat) bezoeken die dag verschillende verenigingen om de activiteiten luister bij te zetten. Check bij jouw vereniging wat zij op 25 mei voor activiteiten organiseren.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide