HSV Service

In memoriam Jan Boes

5555
07 mrt 2013

Vorige week is Jan Boes op 77-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek. Jan was 37 jaar met hart en ziel voorzitter van hengelsportvereniging Hilversum. Daarnaast bekleedde Jan tal van andere bestuursfuncties in de hengelsport.

Foto: Jan Boes krijgt in 2010 de Gouden Erespeld opgespeld door toenmalig voorzitter Nol Sweep

Jarenlang was hij voorzitter van de voormalige federatie Gooi en Eemland. Hij was bestuurder van de Vereniging Huurders Schubvisrecht Randmeren en één van de oprichters van de Provinciale Organisatie Sportvisserij (POS). Ook was hij jaren algemeen bestuurslid van de NVVS, de voorganger van Sportvisserij Nederland.

Jan was een integer en gedreven bestuurder met een enorme dossierkennis en een duidelijke inbreng in de belangenbehartiging van de sportvisserij. Zelf gaf Jan toe dat hij het achter de bestuurstafel nog beter naar zijn zin had, dan met een hengel aan de waterkant. Tot het laatst was hij actief voor de hengelsport.

Voor al zijn inspanningen voor de hengelsport werd Jan Boes in 2010 onderscheiden met de gouden erespeld van Sportvisserij Nederland. Door de Koningin werd hij voor al zijn vrijwilligerswerk voor de sportvisserij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Sportvisserij Nederland wenst zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden veel sterkte om dit verlies te verwerken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide