HSV Service

Cursussen viswaterbeheer van start

6645
15 mrt 2013

Sportvisserij Nederland biedt dit jaar een vernieuwde cursusreeks viswaterbeheer aan. Op 14 mei start deze reeks met de Basiscursus viswaterbeheer bij Sportvisserij Nederland in Bilthoven. Deze eendaagse Basiscursus wordt tevens georganiseerd in Gilze (21 mei) en Deventer (28 mei).

Tijdens de Basiscursus Viswaterbeheer leer je de brede basis van het water- en visstandbeheer in Nederland; van sportvisserijbelang tot ecologie tot beleid. Voor vrijwilligers van aangesloten hengelsportverenigingen is de Basiscursus viswaterbeheer gratis. Om één of meer van de praktische vervolgcursussen te kunnen volgen, moet je eerst de Basiscursus hebben gevolgd.

We raden cursisten aan om de Basiscursus Viswaterbeheer met twee tot vier personen per vereniging te volgen, zodat je het viswaterbeheer in de vereniging met meer mensen oppakt.

-> Schrijf je hier direct in voor de Basiscursus Viswaterbeheer!

Aanvullend op de Basiscursus, zullen in de tweede helft van 2013 vervolgcursussen Praktisch Visvijverbeheer (3 avonden) en Praktisch Viswaterbeheer (4 avonden) worden aangeboden. Deze praktijkgerichte cursussen starten in juni en lopen door tot in het winterseizoen.

-> Lees hier meer over het complete cursusaanbod viswaterbeheer!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.