HSV Service

Snoekerijen nummer 113 volledig in het nieuw

4633
11 mrt 2013

Vanaf vrijdag 15 maart zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 113 heeft een flinke facelift ondergaan. Zowel de cover als ook de inhoud van het blad heeft qua vormgeving een behoorlijke metamorfose door gemaakt.

Natuurlijk zijn een aantal vaste waarden in het blad gebleven, maar er zijn ook nieuwe zaken bij gekomen. Zo staat er vanaf nu elk nummer een column in het blad die – al dan niet actuele zaken – op de korrel neemt. Verder treft u in deze uitgave onder andere een prachtig artikel over de groei en bezettingsgraad van snoek, een artikel met mooie foto’s van een gezinsvakantie in Zweden en een stukje “ontrafeling” over hoofdlijnen.

Maar natuurlijk staat er meer in dit nummer en natuurlijk ontbreken ook berichten van het bestuur, de SNB-Praktijkdagen en last but not least, de uitnodiging voor onze jaarlijkse ledenvergadering niet in deze uitgave.

Bron: SNB

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.