HSV Service

Wedstrijdkalenders 2013 - (inter)nationaal en federatief

6038
14 mrt 2013

De wedstrijdkalender 2013 is (wijzigingen onder voorbehoud) compleet. Bijgaand zowel de (inter)nationale kalender van "zoete" zowel als "zoute"wedstrijden, als de kalender met de federatieve selectiewedstrijden zoetwatervissen vaste stok en feeder.

Informatie over de federatieve wedstrijden is te bekijken op de federatieve website, zoals vermeld in bijgaande lijst. Aanmelding voor de federatieve selecties is mogelijk via de vereniging waarvan men lid is.

Voorts is er een NK Clubs (3 senioren en 2 junioren van dezelfde vereniging) waarvoor u rechtstreeks bij Sportvisserij Nederland kunt inschrijven.

Alle wedstrijden staan tevens in de agenda van Sportvisserij Nederland, klik hier voor de link naar de wedstrijdagenda.

Op de algemene pagina van wedstrijden staat meer algemene informatie vermeld, terwijl op de pagina met reglementen en richtlijnen alle regels (voorzover vastgesteld) worden gepubliceerd.

Informatie over internationale wedstrijden is te vinden op de site van de internationale zoetwaterbond FIPS-ed of de internationale zoutwaterbond FIPS-Mer

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide