HSV Service

Blije viskids bij evenement Peuterfonds (fotoverslag)

5460
26 mrt 2013

Op zaterdag 23 maart 2013 werd het PeuterFondsjaar 2013 afgetrapt bij Grand Café de Zotte Wilg in Aalsmeer.

De snerpende oostenwind en de gevoelstemperatuur van -20 graden konden niet voorkomen dat de bikkelharde kids van De Dolfijn uit Uithoorn, een geweldige visdag beleefden op en aan het water. Speciaal voor dit evenement waren er ook extra veel, leuke, binnenactiviteiten. Check de site van het Peuterfonds voor een uitgebreid fotoverslag.


En de grote winnaar van de beker is Mika, want die heeft vis gevangen. En ook alle andere spelletjes heeft hij heel goed gedaan!


Het was een geslaagde dag!

Peuterfonds

Het doel van de stichting PeuterFonds is om kinderen, uit de leeftijdscategorie van 5 tot 15 jaar, de dag van hun leven te bezorgen op het gebied van sportvissen.

De hoofddoelgroep bestaat uit kinderen met gezondheidsproblemen. Tevens kunnen de gelden van het PeuterFonds ten bate worden gesteld voor kinderen in kansarme situaties binnen Nederland.

-> Lees meer

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide