HSV Service

Sharkatag 2013 inschrijving

9813
01 mei 2013

Na het succesvolle haaivisevenement in 2012 opent nu de inschrijving voor sharkatag 2013. Vis mee op woensdag 7, donderdag 8 of vrijdag 9 augustus aan boord van een van onze schepen.

Doe mee!

Dit is een unieke kans om in Nederland op gladde haai te vissen en zo mee te helpen aan het onderzoek naar de zwemroutes van de gevlekte gladde haai. In 2012 werden er tijdens de sharkatag maar liefst 95 haaien gevangen. De haaien worden voorzien van een merk in de rugvin zodat we een beter beeld krijgen van het gedrag en de populatie van deze haaien.

Hier vind je filmpjes en informatie over de sharkatag 2012.

Als je een voorkeur hebt voor een boot of je graag met iemand samen wil vissen, geeft het dan aan in het veld opmerkingen. We proberen hier rekening mee te houden. Veel deelnemers van vorig jaar hebben alweer interesse getoond, dus wees snel met het reserveren van een plek.

Lees hier een leuk verslag om het echte sharkatag gevoel te krijgen.

Kosten

De kosten bedragen 65 euro per persoon per dag. Dit betaal je vooraf aan Sportvisserij Nederland. Dit is inclusief en 5 euro aas. Het aas bestaat uit 2 ons steekzagers per persoon. Denk je meer of ander aas nodig te hebben dan mag je dat zelf meenemen. Houd er rekening mee dat een dag afgelast kan worden vanwegen harde wind en hoge golven. wij laten dat dan minimaal 1 dag van te voren weten en je krijgt het geld terug. Meerdere dagen mee vissen mag ook.

Tijd en locatie

Er wordt gevist van 9:00 tot 15:00 uur. Kom ruim op tijd want om 9:00 uur vertrekken de boten vanuit Neeltje Jans. Deelnemers ontvangen een deelnemersformulier waarin alle benodigde informatie staat.

Deelnemende boten

Materiaal

- Stevige hengel (boothengel of zware karperhengel)
- Minimaal 0,30 mm nylon, dyneema kan ook
- Stevige platvishaken
- Aasnaald
- Lood tot 300 gram, met en zonder ankers
- Bescherming tegen de zon
- Lunchpakket
- Eventueel een koelbox voor overige vis die de minimummaat heeft.

Het huren van een hengel is ook mogelijk. Geef dit even aan als je daar behoefte aan hebt. Sommige boten hebben een toilet aan boord. Als dit gewenst is kan hier mogelijk rekening mee gehouden worden.

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier vind je hier.

Na het inschrijven krijg je een mail met de betalingsgegevens en hoor je op welke boot je zit.

Voor vragen mail je naar dit adres.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide