HSV Service

Ed Stoop Tour op Nationale Hengeldag

6607
24 mei 2013

VisTV presentator Ed Stoop zal komende zaterdag tijdens Nationale Hengeldag vier verenigingen verblijden met een bezoek. Zijn route gaat langs twee verenigingen in Oost-Brabant en twee verenigingen in Noord-Limburg.

De afgelopen maanden hebben zich tientallen enthousiaste hengelsportverenigingen en -federaties gemeld met diverse leuke activiteiten en evenementen op Nationale Hengeldag. De activiteiten variëren van viswedstrijden en demonstraties van verschillende vistechnieken tot openingen van een nieuwe visvijver, vissteiger of clubhuis.

Het streven is om op Nationale Hengeldag zo veel mogelijk mensen te laten ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is. “Iedereen vist mee!” is de slogan van Nationale Hengeldag en veel verenigingen stellen de speciale gratis dagvergunning beschikbaar, zodat iedereen deze dag mee kan vissen. Elke vereniging kan deze speciale dagvergunning downloaden, waarop de vereniging de eigen gegevens kan invullen. Ga hiervoor naar de online bestel- en downloadpagina.

Route Ed Stoop

  • 09.15 - 10.30 uur HSV Ons Genoegen Asten - jeugdviswedstrijd in de Kleine vijver aan de Gezandebaan in Heusden (gemeente Asten).
  • 11.15 – 12.30 uur HSV ‘t Bliekske Horst aan de Maas - opening vissteiger aan de visvijver in de Kasteelse bossen, Tienrayseweg in Horst.
  • 13.30 – 14.45 uur HSV ‘t Tipke Maarheeze - jeugdinstructiedag, viswedstrijd en opening clubgebouw aan de Visvijver ’t Tipke aan de Driebos te Maarheeze.
  • 15.30 – 16.30 uur HSV De Forel Reuver - jeugdviswedstrijd aan de visvijver Roversheideplas, Sebastopol 1 in Reuver.

Tour Marco vervallen

De tour van Marco Kraal is helaas komen te vervallen, in verband met zijn aanwezigheid op de begrafenis van onze oud-collega Richard van den Bos.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide