HSV Service

Cursusprogrogramma 2013-2014

7349
01 okt 2013

Cursussen druk bezocht! In het voorjaar van 2013 hebben een record aantal vrijwilligers gebruik gemaakt van het cursus programma van Sportvisserij Nederland. In totaal hebben 922 vrijwilligers en professionals deelgenomen aan cursussen op het gebied van Viswaterbeheer, Controle & Handhaving, Jeugd, Ledenadministratie en Wedstrijdcontroleur of aan trainingen voor professionals als de Nationale Politie en opsporingsambtenaren van landelijke en regionale milieuteams.

Sportvisserij Nederland ondersteunt hengelsportverenigingen en hun vrijwilligers onder andere met een uitgebreid cursusprogramma. Deelname aan de cursussen is GRATIS voor personen afkomstig van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten vereniging of personen afkomstig van samenwerkende nationale - regionale partners.

Zonder vrijwilligers zou geen hengelsportvereniging kunnen bestaan. Vrijwilligers houden de vereniging niet alleen draaiend, maar zorgen ook voor een boeiend en plezierig verenigingsleven. Sportvisserij Nederland ondersteunt deze vrijwilligers graag met documentatie en een uitgebreid cursusprogramma.

Wil jij je als vrijwilliger verder ontwikkelen en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven en wil je weten wat Sportvisserij Nederland je op dit gebied te bieden heeft? Klik dan hieronder op het overzicht van de cursussen in 2013-2014. Kijk ook meteen eens rond in de Verenigingsservice!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide