HSV Service

Utrechtse hengelsportbeurs nu al vol na groot succes van vorig jaar!

6431
17 jul 2013

De Jaarbeurs Utrecht is vrijdag 8 november t/m zondag 10 november 2013 hét hengelsportdomein van Europa. Met 20.000 m² vloeroppervlak en meer dan 150 standhouders zal de Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs (let op de nieuwe naam) in 2013 groter dan ooit zijn. Organisator Dirk Drent van DRT Events meldt tevens dat de beurs nagenoeg volgeboekt is.

Drent: “Het is ongekend. We zitten nog maanden voor de beurs losbarst al in de luxe positie dat we eigenlijk volgeboekt zijn. Hiermee is het duidelijk dat we met onze keuze voor de Jaarbeurshallen de juiste richting hebben gekozen. We kunnen uitkijken naar een extra gezellige en volle hengelsportbeurs !” Desgevraagd zegt Drent dat er naast algemene standhouders en bootverkopers ook meer groothandels zich aangemeld hebben na het succesvolle eerste jaar in de Jaarbeurs.

Inmiddels hebben ook de groothandelgiganten Fox en Spro zich bij Drent gemeld voor deelname in 2013 en die scharen zich in het rijtje, Preston/Korum, Pure Fishing, Shimano, Sensas, Nash Tackle, Technautic, Verpa, Guru/Korda, MacFishing, Yaris Sports, Pike Master Lures, Carp Collector, Leonard Sports (Sportex-hengels) en Evezet. Ook meldt Drent dat het experiment ‘beurs binnen beurs’ met de naam Carp Square vorig jaar goed uitgepakt heeft en dat het dit jaar voortgezet zal worden met een nog groter karperplein met alle karpergerelateerde standhouders bij elkaar.

Dit jaar zal er op de beursvloer extra aandacht uitgaan naar het goede doel. Een compleet ingerichte Smartliner sportvisboot zal bij opbod op de stand van stichting The Fishing Dutchmen worden verkocht. De Smartliner sportvisboot wordt aangeboden door diverse sponsoren en is een initiatief van Beet sportvismagazine en Beekman Watersport. De totale opbrengst gaat naar stichting de Opkikker. Meer informatie over deze actie is te vinden in de komende editie van Beet sportvismagazine en te zijner tijd op de website www.hengelsportbeurzen.nl

De afwisseling van gezelligheid, workshops, lezingen, koopjes, eten, drinken en voorlichting vormen drie dagen lang een uitstekende mix voor een gezellig en inspirerend dagje uit voor zowel jong als oud en voor zowel de recreant als de fanatieke sportvisser. Met een grote diversiteit aan standhouders als groothandels, winkeliers, reisbureaus en verenigingen worden de bezoekers verwend op het gebied van karpervissen, vliegvissen, zeevissen, roofvissen en witvissen, visboten, buitenboordmotoren, boottrailers, fishfinders en veel meer.

  • Utrechtse Hengelsport & Botenbeurs
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013
  • Openingstijden: van 10.00 tot 17.00
  • Entree: €11,50 aan de kassa, €9 in online voorverkoop en € 10,- met kortingsbon aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

Meer informatie over de beurs kun je vinden op de website www.hengelsportbeurzen.nl
Volg ons ook op Facebook en Twitter en maak kans op mooie prijzen en vrijkaarten!

Bron: DRT Events

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.