HSV Service

1000e vismaat voor Marco kraal

7860
27 aug 2013

Marco Kraal heeft op MijnVISmaat vandaag zijn 1000e vismaat verzoek gekregen. Sportvisserij Nederland feliciteert Ben Tegelaar als 1000e vismaat en geeft hem een mooie prijs.

Marco is duidelijk populair op het vangstenregistratie platform MijnVISmaat. Ed loopt nog nog een beetje achter met zijn 915 vismaten. Wil jij ook zien wat Ed en Marco vangen? Stuur Ed of Marco dan gerust een vismaatverzoek op www.mijnvismaat.nl of via de app. De 1000e vismaat van Ed krijgt ook een prijs toegezonden.


Marco heeft het vanaf vandaag druk op zijn verjaardagsfeestjes met 1.000 vismaten!

Ben Tegelaar wint een kunstaas set van SPRO. Deze bestaat uit een Rapper jerkbait, Ikiru Crank plug en twee Airbody shads.

 

Dat Ben een echte visser is, zie je wel aan zijn vangsten. Snoeken tot 107 cm, grote brasem en vooral ook veel mooie grote karpers. Sportvisserij Nederland hoopt dat hij met deze kunstaasset veel mooie roofvissen kan vangen.


Ben Tegelaar met een mooie snoek.

MijnVISmaat

Ook vismaat worden van Ed en Marco en kans maken op mooie prijzen? Registreer je vandaag nog op MijnVISmaat, het officiële vangstenplatform van Sportvisserij Nederland.

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.