HSV Service

Gaan onze junioren op herhaling …….?

6693
17 sep 2013

Vanaf 22 september vindt in Mellilla, een stukje Spanje in Marokko, het wereldkampioenschap kustvissen plaats voor junioren.

Na de geweldige prestatie van vorig jaar, toen we in Montenegro wereldkampioen als team werden en met Jeromy van Houdt en Kees Gillissen ook nog eens goud en zilver individueel pakten, lijkt de lat weer erg hoog te liggen.

Het SPRO/Sportvisserij Nederland team bestaat dit jaar uit Kees Gillissen uit Westkapelle en vier nieuwelingen n.l. Pim Fase uit St. Maartensdijk, Lennard Noordhoek uit St. Philipsland en de broers Joeri en Kristiaan Minderhoud uit Westkapelle. Een jong en onervaren team, maar de coaches Frank Peene en Henri Karremans hebben veel vertrouwen in deze junioren.

In de vrije trainingen zal het team zich zo goed mogelijk voorbereiden, want de omstandigheden ter plaatse zijn nagenoeg onbekend ……….. Nog nooit is er namelijk een WK gehouden in Mellilla! Toch presteren de Nederlandse junioren teams aan de stranden van de Middellandse Zee altijd wel redelijk tot goed. Naast de gouden medailles van vorig jaar werden al eerder medailles geoogst in die regio.

De coaches hebben een vracht aan ervaring en zullen er alles aan doen om het team voor 100 % klaar te stomen voor dit evenement. Aan de visspullen zal het niet liggen, want met SPRO Sports Proffessionals als sponsor zijn de junioren verzekerd van superieure materialen. Een sponsor, die altijd op een positieve manier met wedstrijdvissers meedenkt! Dat geeft uiteraard vertrouwen in de afloop van dit wereldkampioenschap.


De opening is op zondag 22 september, vanaf maandag starten de officiële training en de vier wedstrijddagen. Op deze site zal het team, zoals elk jaar, dagelijks verslag doen van de wedstrijden!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide