HSV Service

WK Karpervissen in Montargil te Portugal, de eerste dagen

7031
27 sep 2013

De begeleiding is zondagochtend reeds vroeg, heel vroeg vertrokken met de Dubbel Cabine transportbus van Sportvisserij Nederland. De bus was een dag eerder tot de nok toe gevuld met persoonlijke karperspullen en door JRC / Gulp voor de wedstrijd beschikbaar gesteld aas in verschillende diameters en smaken.

De vissende deelnemers stapten maandag rond 18.00 uur het vliegtuig in om na een rustige vlucht in Lissabon te landen. Het restant van hun route werd per huurauto afgelegd. Even voor tienen lokale tijd ( klokkie een uur terug door andere tijdzone!) was het voltallige WK Team Nederland eindelijk compleet aanwezig in Hotel do Lago te Montargil. Na een bescheiden aantal vloeibare en vaste versnaperingen werden de kamers opgezocht voor een welverdiende nachtrust

Dinsdag was de eerste teamcaptains meeting. Hier had ook de sectorindeling per koppel plaatsgevonden, resulterende in de volgende indeling :

Sector A : Corné Zwijnenburg en Richard van Leeuwen
Sector B : Toon van der Bruggen en Kevin Sleutjes
Sector C : Cor Jamin en John Sterkenburg

Klik hier voor het volledige verslag

De verrichtingen van het WK team zijn ook te volgen via de Facebook pagina van De KSN.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.