HSV Service

IAM in het Silokanaal te Brandenburg

5665
10 okt 2013

Volgende week vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober wordt de IAM in het Silokanaal te Brandenburg Duitsland gevist. Met de deelname van 50 merken- en nationale teams een van de grootste team wedstrijden in het internationale circuit.

Namens Nederland zijn we met 2 nationale teams aanwezig. Daarnaast nemen er ook een aantal merkenteams uit ons land deel. Een prima ontwikkeling ! Ook voor ons, coaches, wij volgen deze teams dan ook met interesse gedurende deze dagen.

IAM 1: Jo Adriolo, Stefan Altena, Arjan Klop, Jurgen Spierings, Christiaan Surquin
IAM 2: Rolf van de Broek, Patrick Broekhuizen, Sjors Milder, Ramon Pasmans, Luc de WerdHet Silokanaal zit momenteel vol met dikke voorn, brasems, bliek en kolblei. Vangsten van 30 kg zijn realiseerbaar en dat met zowel de vaste- als de bolohengel. Om dan de specialisten aan het werk te zien zoals bijvoorbeeld de plaatselijke topper Chris Weiss, is een genot.

Onze twee nationale teams bestaan uit een mix van ervaren mannen en aankomende talenten, met het doel om tijdens de trainingen en besprekingen, kennis en ervaringen uit te wisselen.

Jaren geleden gingen we naar deze wedstrijd met het idee “laat de Bolo maar thuis, dat kunnen we niet”. Vorig jaar behaalde we er in Brandenburg prima resultaten mee. Geweldig is het dan om tijdens een topcompetitie weekend (jonge) vissers te zien presteren met een bolohengel.

Wat voor iedere wedstrijdvisser geldt, een goede voorbereiding is het halve werk, is ook bij het coachteam van toepassing. Als je de items die op ons boodschap- en actielijstje “ van deze week staan optelt, kom je op zo’n 82 punten en 750 kg aas/voer/leem, waaronder een speciale toevoeging voor in het voer.

Wil je een prachtige wedstrijd bekijken, kom dan volgende week naar Brandenburg!Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide