HSV Service

Win mooie FOX-prijzen met je roofvisvangst!

9211
04 dec 2013

Het najaar is in volle gang en de winter staat voor de deur. Tijd voor de roofvis! In de maanden november, december en januari maak je met de door jouw gevangen roofvissen die je op MijnVISmaat aanmeldt automatisch kans op prachtige prijzen van FOX!

Plaats je in de maanden november tot en met januari een foto van een door jouw gevangen roofvis op MijnVISmaat, dan maak je automatisch kans op één van de vier onderstaande mooie Fox Rage prijzen.

Het enige dat je hoeft te doen is je vangsten registreren. Dat mogen ook vangsten uit het verleden zijn. Meer vangsten registreren betekent meer kans op een prijs! En als je wint, kom je als bonus een maand later ook nog eens met je foto in Hét Visblad te staan.


De eerste prijs is een mooie, strakke verticaalstok: de NRD102 Ultron casting Super Finesse 180cm 5-25 gr hengel t.w.v. € 89,95


De tweede prijs is de NRL001 Ultron 2500 Pro molen t.w.v. € 69,95. Super soepel, lichtgewicht en met een handige microfijn instelbare slip voor op de spoel.


De derde prijs is de Fox NLU012 Voyager rugzak t.w.v. € 69,95. Elastisch en waterdicht materiaal. Ideaal voor actieve kantvisser en het razend populaire streetfishing!

Bonusprijs: close-up

Als bonus geven we voor de mooiste close-up foto de volgende prijs weg: de NLU011 Voyager Shoulder Hardcase t.w.v. € 54,95. Een professionele tas voor moderne en actieve kunstaasvissers. De tas draagt prettig en is op een handige manier
als uitklaptafel te openen en voorzien van comfortabele schouderriem met zakken.

Uit alle van november tot en met januari aangemelde roofvisvangsten selecteert de redactie 3 + 1 willekeurige winnaars, die begin februari op www.mijnvismaat.nl bekend worden gemaakt.

Nog geen account? Ga naar www.mijnvismaat.nl en registreer je gratis, of download de app in de AppStore of Google Play.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide