HSV Service

Vissen voor 3FM Serious Request: meld je aan!

7082
02 dec 2013

3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen.

3FM focust zich tijdens Serious Request 2013 in Leeuwarden op 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven door diarree.

'Zoals je wellicht weet zal de ‘3FM Serious Request’ actie dit jaar plaatsvinden in Leeuwarden. Ook Sportvisserij Fryslân wil graag een bijdrage leveren aan deze sympathieke actie en vraagt daarvoor jouw medewerking.

Ook Sportvisserij Fryslân wil graag een bijdrage leveren aan deze sympathieke actie en vraagt daarvoor jouw medewerking. Hieronder de ingezonden oproep:

Wij willen vanaf zaterdag 20 december t/m dinsdag 24 december gaan vissen in de binnenstad van Leeuwarden en daarbij de deelnemers laten sponseren. De opbrengst hiervan stellen wij ter beschikking aan ‘Serious Request’. Wij denken daarbij aan per gevangen vis een sponsorbedrag te vragen (bv 10, 50 cent, 1 euro of …… ) aan onze hengelsportverenigingen, sportvissers, relaties en het publiek.

Ondertussen is er reeds het nodige overleg geweest met de organisatie van ‘Serious Request’ en zij vinden het een prachtig initiatief. De volgende stap is nu deelnemende sportvissers te vinden. Hiervoor benaderen we jou.

Wij zouden het fantastisch vinden als jij je aanmeldt om een dagdeel (10-13 uur en/of 13-17 uur) te komen vissen tussen zaterdag 21 en dinsdag 24 december in het centrum van Leeuwarden (waarschijnlijk gracht langs de’ Nieuwstad’ of aan de ‘Willemskade’).

Wij rekenen er dan op dat je gebruik maakt van je eigen materialen, aas e.d. Daarnaast is het natuurlijk ook prachtig als je de nodige ‘privé-sponsoren’ (vismaten, familie en kennissen) om een bijdrage vraagt.

Heel graag ontvangen we per mail je aanmelding (voor 5 dec) op, waarbij je naast je contactgegevens, aangeeft op welke dag(en) en welk dagdeel(en) je inzetbaar bent. Zodra we voldoende deelnemers hebben, wordt een schema opgesteld en ontvang je de bevestiging van je inzet en nadere informatie.

Wij hebben als actienaam gekozen voor ‘Elts mei graach ris fiskje’ en streven minimaal naar een opbrengst van € 2500,-. Met de inzet van ons allen moet dit ruim realiseerbaar zijn.

Voor meer informatie: http://seriousrequest-leeuwarden.nl/ & http://www.kominactie.nl/sportvissen

‘Serious Request’ en ‘Sportvisserij Fryslân’ rekenen op je.

Met vriendelijke groet,

Pyt Achenbach
Beleidsmedewerker
Sportvisserij Fryslân

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide