HSV Service

Volg de Cursus Controle sportvisserij

6695
20 jan 2014

Hengelsportverenigingen die bij Sportvisserij Nederland zijn aangesloten worden op diverse manieren ondersteund. Bijvoorbeeld met een uitgebreid cursuspakket waaraan vrijwilligers van een aangesloten vereniging of personen afkomstig van samenwerkende nationale en regionale partners gratis kunnen deelnemen. In januari 2014 is het nieuwe cursusprogramma gestart.

Een van de cursussen is de Cursus Controle sportvisserij, een eendaagse cursus, bestemd voor controleurs van hengelsportverenigingen en buitengewone opsporingsambtenaren (Boa's). Er is dit voorjaar nog voldoende ruimte om deel te nemen aan de Cursus Controle sportvisserij op de volgende data en locaties: 18 maart a.s. Gilze-Rijen, 3 april Assen en 10 april Stein-Urmond. 

Klik hier voor meer informatie over deze cursus. 

Zonder vrijwilligers zou geen vereniging kunnen bestaan. Vrijwilligers houden de vereniging niet alleen draaiend, maar zorgen ook voor een boeiend en plezierig verenigingsleven. Sportvisserij Nederland ondersteunt deze vrijwilligers graag met documentatie en een uitgebreid cursusaanbod over diverse onderwerpen.

De cursussen zijn GRATIS voor vrijwilligers van bij Sportvisserij Nederland aangesloten verenigingen en worden georganiseerd door heel Nederland. Wil jij je als vrijwilliger verder ontwikkelen en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven en wil je weten wat Sportvisserij Nederland je op dit gebied te bieden heeft? Klik dan hieronder op het overzicht van de cursussen in 2014. Kijk ook meteen eens rond in de Verenigingsservice!


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide