HSV Service

22 nieuwe vissteigers in De Westereen

5318
25 feb 2014

DE WESTEREEN - De voorzieningen voor sportvissers worden dit voorjaar fors uitgebreid in De Westereen. Hengelsportliefhebbers kunnen straks terecht op één van de 22 vissteigers die worden aangelegd in de Swemmer. Ook wordt er voor de vissers die met de auto komen een parkeerterrein ingericht. De locatie is onder hengelsporters nu al een bekende en geliefde stek.

Grote aanjager en financier van het hele project is Sportvisserij Fryslân. Gezamenlijk met de visvereniging, dorpsbelangen, Staatsbosbeheer en gemeente heeft zij de plannen zo ver weten te brengen. Wethouder Siepie Hylkema spreekt haar waardering uit voor de inzet van Sportvisserij Fryslân: “De realisatie van het project heeft enig doorzettingsvermogen gekost, maar Sportvisserij Fryslân heeft dit op een hele positieve manier en in goed overleg met partijen opgepakt”.

-> Lees meer op de site van Sportvisserij Fryslân

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide