HSV Service

Spandoeken, beachflags en hesjes

4142
24 mrt 2014

Vorig jaar bood Sportvisserij Nederland alle verenigingen de mogelijkheid om het verenigingslogo in een nieuw jasje te steken. Veel verenigingen hebben nu een professioneel logo én spandoeken en beachflags waarop het nieuwe logo prijkt. Dit jaar wordt de actie – in iets uitgebreide vorm – opnieuw aangeboden.

Verenigingen krijgen weer de mogelijkheid om hun logo – toch het visitekaartje van de hengelsportvereniging – te moderniseren. Het bestaande logo kan daarbij worden verbeterd (tot een voor drukwerk geschikt EPS-bestand) of er kan desgewenst een geheel nieuw logo worden ontworpen. In beide gevallen wordt het logo geschikt gemaakt voor drukwerk en promotiematerialen als folders, spandoeken en beachflags. Ook is het mogelijk om hesjes te laten maken, waarop het verenigingslogo prijkt. Deze promotiematerialen kunnen worden gebruikt tijdens een open dag, braderie, viswedstrijd of op Nationale Hengeldag. Dat komt niet alleen de naamsbekendheid van de vereniging ten goede, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling.

Spandoeken, beachflags en hesjes
Heb je interesse om voor jouw vereniging spandoeken, beachflags of hesjes te laten maken? Laat dit dan weten aan Gerwin Gerlach van Sportvisserij Nederland via dit mailadres. Op het spandoek en de beachflag kunnen de verenigingsnaam, een afbeelding, het logo en eventueel een korte tekst worden afgebeeld. Op het blauwkleurige hesje is plaats voor het verenigingslogo en eventueel een korte tekst.

     

Prijzen logo, spandoek, beachflag:
1) Verbeteren bestaand logo: € 80,-
2) Vervaardigen nieuw logo: € 160,-
3) Spandoek 100 x 400 cm: € 50,-
4) Beachflag 70 x 190 cm: € 85,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten (in het geval van de spandoeken en beachflags). De beachflags worden geleverd inclusief frame van 70 x 230 cm, grondpen en tas. Voor 25 euro kan bij hierbij een met water of zand vulbare voet worden besteld, voor plaatsing op straat of in een sporthal.

Prijzen bedrukte hesjes:
De prijs van de hesjes is sterk afhankelijk van het aantal stuks dat wordt besteld en de wijze van bedrukking. Een overzicht van de kosten is hier gegeven.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide