HSV Service

Consolideren - Laatste verslag Team Westkapelle tijdens WK Kust Korpsen 2014

4753
14 apr 2014

Voor de vierde en laatste wedstrijd was zoals gemeld de tactiek messcherp en bikkelhard. In deze contreien betekent dat dus klein, heel klein vissen. "Minimal fishing"zou je het kunnen noemen.


Echter het weer besloot ook een rol te spelen vandaag, vlak voor het begin van de wedstrijd kwam er een onweersbui lang. \
De regen bleef op een paar spetters na uit, maar de wind draaide in een kwartier tijd van zuidwest 4 naar noordoost , en daarna viel deze weg.

Opsteling van de dag was Eddie in A, Jartno in B, Jan in C, Erik in D en Adriaan in E.

Het eerste uur werd er erg weinig gevangen. Dit op de ondermaatse visjes na, welke met de "messcherpe" lijntjes gevangen werden. Overigens waren er meer teams die met dit kunstje startten, maar bovenmaatse vis kwam er weinig uit. Toen het donker werd begon het in sommige vakken te lopen, maar in de andere vakken bleef het stil. Na 3 uur vissen 3 visjes op het scorebord is erg weinig.

Jarno was tegen tienen lekker bezig, hij had toen al 6 vissen staan. Jan had ook 2 visjes, en Adriaan was (nipt) van de 0 af.

Op het einde had Jarno een totaal van 11 vissen, en we hadden hoop op de vakwinst. Bij de weging bleken er echter meer mensen veel vis te hebben, en hij eindigde op een 4e plaats.

Jan had ook 3 vissen, een 8e plaats. Erik deed wat hij altijd en overal doet, gewoon zijn visje vangen.Dat was goed voor een 9 in zijn vak, en Adriaan wist met pijn en moeite de 0 weg te houden. Zijn visje van 26 gram was goed voor een 12e plaats. Eddie scoorde de 13e plaats.

Dit alles was goed voor een 10e plaats in het dagklassement en een 10e plaats in de eindstand. We moesten net de ploeg uit Calais voor laten, zij hadden evenveel punten, maar grotere vis.

Individueel eindigde Jarno op een hele mooie 8e plaats

De volledige standen en uitslagen staan hier:

https://drive.google.com/folderview?id=0B3U6TRW9_RiUT0UzcGhEdVpUaDg&usp=sharing&tid=0B3U6TRW9_RiUWlZHajhOVmpWbEk


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.