HSV Service

14 juni: Ledenvergadering Sportvisserij Nederland (downloads)

5291
06 jun 2014

Op zaterdag 14 juni 2014 houdt Sportvisserij Nederland haar 9de algemene ledenvergadering. Deze vindt plaats bij het NOC*NSF in het Hotel/Conferentiecentrum Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem. Vrijwilligers van hengelsportverenigingen zijn hierbij van harte welkom.

Tijdens het openbaar ochtenddeel worden diverse interessante presentaties gehouden:

Uitzet karper

Vanuit het waterbeheer zal door John Steegh, de voorzitter van de grootste waterschapspartij Water Natuurlijk, worden ingegaan op belangrijke zaken voor de hengelsport zoals de uitzet van karper, schoner water en het peilbeheer.

Wereldkampioen

De Nederlandse bondscoach kustvissen jeugd Henri Karremans vertelt hoe je wereldkampioen wordt. Hij kan het weten want het Nederlandse jeugdteam heeft afgelopen maand in Frankrijk het goud gewonnen. Dit juniorenteam zal op de ledenvergadering worden onderscheiden.

Visserijbeleid IJsselmeer en Benedenrivieren

Daarna zal door de VVD woordvoerder visserij in de Tweede Kamer, André Bosman, worden ingegaan op het gewenste visserijbeleid voor IJsselmeer, Benedenrivierengebied en andere Rijkswateren. Hier spelen grote problemen en de maatschappelijke druk wordt steeds groter om tot een oplossing te komen.


André Bosman

Toekomst hengelsportverenigingen

Als laatste kijkt Joop Bongers, directeur van Sportvisserij Nederland, vooruit naar de hengelsportvereniging van de toekomst. Zijn sportvissers nog geïnteresseerd, zijn vrijwilligers te vinden en welke activiteiten zijn mogelijk.

Het ochtenddeel wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. ‘s Middags vindt in een meer besloten setting de officiële algemene ledenvergadering plaats met de regionale federaties en de landelijke specialistenorganisaties.

In verband met de organisatie graag even uw komst en NAW-gegevens melden via essenburg@sportvisserijnederland.nl

De zaal is open vanaf 09.15 uur en de Ledenvergadering start om 10.00 uur.

De agendastukken zijn hieronder te downloaden (pdf):

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide