HSV Service

2e wedstrijd van de Topcompetitie Zoetwatervissen 2014 is vervist

7058
25 mei 2014

Ook vandaag werd er aan de Lage Vaart te Almere gestreden om de meeste vis tijdens de 2e wedstrijd van de topcompetitie zoetwatervissen 2014. Er werden wisselende vangsten aangeboden.

Tijdens de wedstrijd was het weer net als gisteren goed, afwisselend zon en wat bewolking bij een temperratuur van ca. 21 graden.

4 van de 141 licentiehouders, hadden zich voor vandaag afgemeld. Deze plaatsen zijn niet uitgezet. Voor deze wedstrijd hadden 7 dagdeelnemers zich ingeschreven t.w. 2 bij de Junioren, 1 bij de Veteranen en 4 bij de Senioren B.

Dieter Friederichs ving deze tweede topcompetitie dag de meeste vis; 26.676 gram.

De hoogste podiumplaats voor de junioren was voor Youri van Lieshout met een geweldige vangst van 21.464 gram. Stefan Hooijman pakte de tweede plaats met 8.099 gram en Berjan Bruggink steepte de derde plek binnen met 2.306 gram.

Patrick Honderd pakte de ereplaats bij de Belofte met 15.972 gram. Hij werd gevolgd door Vasco Besseling (14.226 gram) en Daan van Berkel sloot de rij met 12.857 gram.

Bij de dames veroverde Anja Groot het goud met 7.228 gram. Nummer twee werd Wanda de Schouwer met 2.572 gram en stond Natasja Pichot du Plessis (1.769) op de bronzen plaats.

Hans Endhoven werd kampioen bij de Veteranen, hij bood 9.217 gram vis aan. Hennie van der Bruggen volgde hem op de voet met 8.841 gram. Ben van Til nam de derde plaats voor zijn rekening met 7.858 gram.

Bij de Senioren B won Gerrit Ansing met 8.152 gram, de tweede plek was voor Frank Schulteis (6.018 gram) en Erik van der Veen nam het laatste eremetaal in ontvangst met 5.622 gram.

Dieter Friederich won deze wedstrijd vol overtuiging met de hoogste vangst van de dag nl 26.676 gram. Nico Bakkernes nam de zilveren plaats in met 22.467 gram en Jurgen Spierings viste zich naar brons met 22.181

Onderstaande uitslagen zijn nog officieus en worden officieel 8 dagen na plaatsing op internet, t.w. op dinsdag 3 juni. Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdagmorgen 30 mei a.s. door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen wedstrijden@sportvisserijnederland.nl of Postbus 162, 3720 AD Bilthoven.