HSV Service

WK Feeder Inniscara Lake Coachford Ierland

5227
20 jul 2014

DERDE VERSLAG WK FEEDER INNISCARA LAKE COACHFORD IERLAND We hebben inmiddels de laatste twee trainingsdagen achter de rug en hoe verschillend kunnen twee van zulke dagen zijn. Gisteren zaten we in box 15. We vingen zeker niet slecht. Eigenlijk gaat dat al de hele week zo en tijdens het vissen vroeg ik me werkelijk af of alles niet te probleemloos verliep.

Je hebt hier heel veel moeilijke visplaatsen waar de vissers gemakkelijk vast komen te zitten in de overal aanwezige boomstronken en rotsen onder water. Zelf waren we tot en met gisteren volgens mij nog maar amper een korfje kwijt geraakt.


 
Arnout van de Stadt                                      Henk Roskam
 

Eigenlijk moet je jezelf zulke dingen gewoon niet afvragen maar goed, het kwam gewoon even in me op. Vandaag werd ik meteen gestraft voor die gedachte want we zaten in box 19 nu en daar waren enkele plekken gewoon echt onbevisbaar. Dramatisch gewoon!

Je moet hier zo voorzichtig zijn wanneer je de preciese visplek kiest. Wij proberen de juiste keuzes te maken door eerst de plek precies uit te peilen en te “zoeken”naar mogelijke obstakels. Dat is allemaal mooi en wel maar wat kun je nog bedenken wanneer je voor het vissen geen enkel probleem kunt vinden en dan tijdens het vissen toch continu vast komt te zitten?

Op de bevisbare plekken deden we het trouwens prima. Ik denk dat we ook vandaag gemiddeld gewoon goed vingen, hoewel ik vandaag zelf wat minder heb rond gekeken dan tijdens de andere trainingen.

 
Leo Koot                                                       Theo Leijrik

Nu moet het maar gaan gebeuren tijdens het komende week-end. Ik zou echt niet weten wat we nog meer kunnen doen dan wat we al gedaan hebben. Zoiets geeft natuurlijk verder geen enkele garantie voor een goed resultaat. Het zal hier absoluut ook niet tegen moeten zitten maar wanneer is dat anders in onze sport? Er zijn hier meer dan genoeg visplekken waar optimaal te vissen is en wat zou het mooi zijn wanneer we die enkele dramaplekken kunnen vermijden.

We gaan het allemaal meemaken de komende dagen. Een ding wil ik echter nu al wel kwijt, ik ben trots op deze vissers.
Iedereen heeft werkelijk kosten nog moeite gespaard om hier zo optimaal mogelijk “aan de start te kunnen verschijnen”. Alleen al daarom zou ik deze jongens een uitstekend resultaat gunnen. We gaan nu onze uiterste best doen om dat nu ook echt te bereiken.

We gaan ervoor en jullie gaan erover lezen.

Wedstrijdresultaat 1e dag

1 Engeland 
2 Ierland
3 Nederland

Individueel Nederland

6 Peter van der Willik 2
8 Leo Koot 2
10 Arnout van der Stadt 2
30 Dirk Ekkelenkamp 6
59 Theo Leijrik 12

Klik hier voor de resultaten na de eerste dag

Voor meer informatie: http://www.ncffi.ie/wffc/

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide