HSV Service

NK Zoetwatervissen bij Almere

6384
29 aug 2014

Zaterdag 30 augustus organiseren Sportvisserij Nederland en Hengelsportfederatie MidWest Nederland aan de Lage Vaart bij Almere het Nederlands Kampioenschap Zoetwatervissen voor Senioren.


Het parkoers ligt aan de Trekkersweg tussen de Vaartplas en de Lepelaarstocht en de wedstrijd is na een voorbereidingstijd van twee uur van 11.00 tot 15.00 uur. Circa 17.00 uur volgt de prijsuitreiking en huldiging van de kampioen bij Haddock Watersport aan het Archerpad in Almere.

Circa 190 topvissers uit alle delen van het land doen mee aan het kampioenschap en hun verrichtingen zijn op de voet te volgen door de vele supporters en andere belangstellenden die deze dag van harte welkom zijn.

Zo kun je onze Fish ‘O’ Mania helden Jurgen Spierings en Dieter Friederichs aan het werk zien, maar ook de topvrouwen Ingeborg Audenaerd en Anja Groot en natuurlijk de kampioen van 2013 en titelverdediger Henry Bresser.

 
Nederlands Kampioen 2013
Henry Bresser - HSV de Graskarper

De Lage Vaart is een visrijk water dat zich zowel leent voor het vissen met de vaste hengel tot de maximaal toegestane lengte van 13 meter als de match-en bolognesehengel voorzien van dobbers. Er zwemt veel kleine vis, maar ook kapitale brasem en karper. Dat maakt deze viswedstrijd behalve spannend om te volgen vooral ook leerzaam voor veel (beginnende) wedstrijdvissers.

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.