HSV Service

Theo Schillings wordt met ruime voorsprong Nederlands Kampioen Zoetwatervissen 2014

8405
30 aug 2014

Met een vangst van 19.699 gram veroverde Theo Schillings van HSV De Vrolijke Hengelaar vandaag de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Zoetwatervissen Individueel 2014. Het zilver en brons waren respectievelijk voor Fokke Visser en Haike Ruijters
Het NK Zoetwatervissen Individueel 2014 werd vandaag, 30 augustus, vervist aan de Lage Vaart te Almere.


Overzicht parkoers

Het weer was gevarieerd, 's ochtends veel wind met regen. 's Middags nam de wind wat af en ook al viel er er af en toe een buitje, het zonnetje liet zich in de laatste periode van de wedstrijd toch ook weer zien.Er waren 190 deelnemers mee geloot, waarvan er 6 afwezig waren gemeld. Degenen die afwezig waren zonder afmelding worden gediskwalificeerd.De vangsten waren wisselend, de gewichten die werden aangeboden liepen van de 0 gram tot aan bijna 20 kilo.
Er werd voornamelijk brasem, (blank)voorn, baars en pos gevangen en een enkele zeelt.


Theo Schillings van HSV De Vrolijke Hengelaar (SV Limburg) werd eerste met maar liefst 19.699 gram. Op de tweede plaats eindigde Fokke Visser van HSV de Oanslach (SV Fryslan) met 11.851 gram. Haike Ruijters van HSV Sint Jan (SV Limburg) veroverde het brons met 11.010 gram.


Fokke Visser, Nederlands Kampioen Theo Schillings, Haike Ruijters

Bij Haddock Watersport werden de prijzen door Jan van de Bovenkamp van Sportvisserij MidWest Nederland aan de winnaars uitgereikt.

Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers, de jury en alle deelnemers voor hun inzet.

Deze uitslag is officieus tot dinsdag 9 september a.s. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 5 september binnen te zijn op het kantoor van Sportvisserij Nederland.

Klik hier voor de volledige uitslagEr zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide