HSV Service

Vacature: Communicatiemedewerker Sportvisserij MidWest Nederland

4979
02 okt 2014

Sportvisserij MidWest Nederland is per direct op zoek naar een medewerker communicatie.

Sportvisserij MidWest Nederland is een overkoepelende hengelsportfederatie van 110 hengelsportverenigingen, waarbij meer dan 128.000 sportvissers zijn aangesloten.

Centraal in het werk van de federatie staat de professionele belangenbehartiging voor de sportvisser aan de waterkant. Wij staan voor goed viswater met een aantrekkelijke visstand en uitstekende sportvisserijmogelijkheden. Of het nu gaat om viswedstrijden, visvriendelijk baggeren, bereikbare oevers, een goede viswaterkwaliteit, vissen voor de jeugd, zeevissen of karpervissen; aan alle facetten van de sportvisserij bieden wij ondersteuning om visserijmogelijkheden in de regio te vergroten en te verbeteren.

Sportvisserij MidWest Nederland is gevestigd in Uitgeest en het werkgebied van de federatie ligt in het westen en midden van het land.

Bij Sportvisserij MidWest Nederland werken op dit moment zeven medewerkers. Een klein, maar hecht team dat nauw samenwerkt en projecten gezamenlijk oppakt en uitvoert.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Medewerker Communicatie (werkweek van 24 tot 28 uur) (PDF)

Definitie:

De medewerker communicatie draagt (ook in projectverband) zorg voor het ontwikkelen en uitvoeren van het in- en externe communicatiebeleid en ontwikkelt en vervaardigt dan wel begeleidt de ontwikkeling en totstandkoming van communicatieproducten en –activiteiten. Verder draagt de communicatieadviseur zorg voor de advisering over algemene communicatieaangelegenheden.

De medewerker communicatie valt hiërarchisch en functioneel onder de directeur en kan eventueel ook ingezet worden in projectverband.

Resultaatgebieden:

 • het werk van Sportvisserij MidWest Nederland tastbaar en zichtbaar maken voor water gerelateerde organisaties, hengelsportverenigingen en de sportvisser langs de waterkant.
 • het analyseren, monitoren en evalueren van communicatiebeleid, organisatie- en omgevingsontwikkelingen en het vertalen hiervan naar een communicatiebeleid, -plannen, -producten en -activiteiten;
 • het adviseren over communicatievraagstukken;
 • het vervaardigen dan wel (bege)leiden van de ontwikkeling en totstandkoming van communicatieplannen, -producten en -activiteiten;
 • het rapporteren over de resultaten en effecten van het gevoerde communicatiebeleid;
 • het opbouwen en onderhouden van een medianetwerk en het verzorgen van (pers)voorlichting; het schrijven van teksten, brieven, artikelen en dergelijke;
 • het bevorderen van vrijwilligersactiviteiten, stimuleren van doelgroepen, kadervorming en ontwikkelen van wedstrijdactiviteiten;
 • het bijdragen aan activiteiten m.b.t. voorlichting, belangenbehartiging, advisering en/of educatie.
Functie- en functioneringseisen

Basiskennis en -vaardigheden:

 • een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in communicatie;
 • actuele kennis op het vakgebied;
 • vaardigheid in advisering;
 • minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de (marketing) communicatie;

Kerncompetenties Sportvisserij MidWest Nederland

 • klantgerichtheid;
 • prestatiemotivatie;
 • oplossingsgerichte en pragmatische instelling;
 • overtuigende en initiatiefrijke persoonlijkheid;
 • samenwerking.

Wij zoeken een teamspeler zonder 9-5-mentaliteit. Bereid om minimaal één avond per week ’s avonds of een dag in het weekend te werken. In bezit van rijbewijs B-E en eigen vervoer.

Wij bieden een uitdagende functie met een grote mate van vrijheid en arbeidsvoorwaarden. Het salaris valt in schaal 8/9 van de CAO Sport.

Informatie en solliciteren

Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij de directeur: Maikel van Breugel (0251-318882). Meer informatie over Sportvisserij MidWest Nederland is te lezen op hun website

Informatie en solliciteren

Interesse? Stuur of mail je sollicitatiebrief met CV en, indien beschikbaar, een (digitaal) portfolio met bijvoorbeeld door jou geschreven artikelen of persberichten, vóór 28 oktober 2014 naar Sportvisserij MidWest Nederland, t.a.v. Maikel van Breugel, Postbus 2, 1910 AA Uitgeest. Email

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide