HSV Service

Mijnvismaat winterkarper fotowedstrijd

7553
29 dec 2014

Eindelijk is er nu echt winter weer! Upload jouw mooiste winterkarper op www.mijnvismaat.nl of via de app en win een gave karperjas (5x) van Tactic Carp!

Als dat binnen zitten met die feestdagen gaat natuurlijk snel vervelen. Niets is dan lekkerder om even naar buiten te gaan, de koude te trotseren en een mooie vis vangen. Een foto van een vis in de sneeuw dat zijn natuurlijk herinneringen die je nooit meer zal vergeten. Met de speciale actie van mijnvismaat maak je met jouw gave winter foto kans op een mooie prijs.

Alleen de échte karpervisser vist ook in de koude wintermaanden gewoon door. MijnVISmaat geeft deze winter aan deze bikkels in samenwerking met het nieuwe karpermerk Tactic Carp vijf degelijke winterjassen weg aan de vijf mooiste winter-karpervangsten die in december en januari op MijnVISmaat worden geüpload.

 

Laat die winter maar komen!

Lees ook:
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide