HSV Service

Hengelsport- en Botenbeurs 2014 zeer geslaagd!

7076
02 dec 2014

Met 18.000 bezoekers kijkt Sportvisserij Nederland terug op een zeer geslaagde, maar vooral ook oergezellige Hengelsport- en Botenbeurs 2014. Vanaf de opening tot diep in de middag was het razend druk op de stand van Sportvisserij Nederland.

Voor kinderen was er het Stekkie Jeugdparcours met veel activiteiten. Op het Jeugdplein waren de visdrilsimmulatoren continue bezet en werden Ed en Marco van VisTV geen moment rust gegund.

Nieuw was dit jaar de voorlichting over de MeeVIStoestemming voor elke VISpashouder en de rol van de VISplanner-app als digitale toestemming om te vissen in ruim 80% van de Nederlandse Viswateren!

Stekkieparcours

Het Stekkieparcours stond bol van activiteiten en leidde de jeugd over de Hengelsportbeurs langs verschillende standhouders. Elke standhouder organiseerde een speciale activiteit voor de jeugd om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij.

Op het Jeugdplein van Sportvisserij Nederland konden kinderen zelf een onderlijn maken voor het vissen op zee, witvis, snoek en kunstvliegen binden. Ook konden ze hun krachten meten op de visdrilmachine en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV.

Op de Stand van De KSN werden mooie karperonderlijnen gemaakt en bij Groot Rotterdam konden kinderen zich uitleven op de Casting combatbaan.

Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart van het Stekkieparcours bij de stand van Sportvisserij Nederland ontvingen ruim 600 kinderen als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets.

MeeVIStoestemming

Deze Upgrade van de VISpas werd zeer positief ontvangen. Met de MeeVIStoestemming kan iedere VISpashouder in 2015 drie verschillende personen GRATIS een dagje meenemen om te vissen. De MeeVIStoestemming kan begin 2015 online worden aangevraagd op www.meevistoestemming.nl

VISplanner als waterlijst

De Visplanner gaat in 2015 als App een nog belangrijker rol spelen voor iedere VISpashouder. Vanaf begin 2015 zal de VISplanner-App in combinatie met de VISpas ook geldig zijn als toestemming om in alle wateren te vissen die zijn opgenomen in de Gezamenlijke lijst van Nederlandse Viswateren.

Met deze digitale mogelijkheid hoeft de Vispashouder niet langer het ‘dikke boekje’ mee te nemen naar de waterkant. Dit boekje blijft voorlopig wel bestaan, maar wil je nu al het milieu sparen, geef dan op www.viswaterlijst.nl aan dat je gebruik maakt van deze digitale mogelijkheid en geen papieren viswaterlijst meer wenst te ontvangen!

Tot volgend jaar in Utrecht!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide