HSV Service

Van Schendel te gast bij Sky Sports (video)

4687
08 dec 2014

Afgelopen vrijdag was bondscoach Jan van Schendel te gast bij Tight Lines, hét visprogramma van het Engelse Sky Sports. Van Schendel schoof als één van de eerste buitenlandse studiogasten aan bij Keith Arthur.

Tight Lines

Het allround sportvisprogramma Tight Lines wordt wekelijks uitgezonden op televisiezender Sky Sports. Keith Arthur spreekt in de studio met spraakmakende gasten over alles op hengelsportgebied. Een terugblik met Van Schendel op het succesvolle wedstrijdjaar kon hierin natuurlijk niet ontbreken. “We hebben echt iets teweeg gebracht in de sportvisserij – dat blijkt alleen al uit deze internationale uitnodiging aan ons adres.”

Hiermee doelt de coach op de glansrijke zege op het WK Zoetwatervissen in Kroatië en het zilver op het prestigieuze Fish ‘O’ Mania. “Alles was perfect georganiseerd in Engeland. Eenmaal op de plaats van bestemming zag ik pas hoe immens groot Sky Sports is. Ik heb veel meegemaakt in mijn vissersleven, maar dit was echt een schitterende ervaring, aldus Van Schendel.”

Kijk hier (podcast) voor het videofragment van deze leuke uitzending!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide