HSV Service

Winnende vismaten vette baarsactie

7292
02 apr 2015

Half februari tot en met maart speurde het team van MijnVISmaat naar mooie baars foto's. VISmaten met de mooiste baarzen worden beloond met gave Shimano prijzen. Nog nooit werd er zo massaal meegedaan met een acties van MijnVISmaat. De ene na de andere dikke baars zagen we langs komen. De keuze was niet gemakkelijk, maar de winnaars zijn bekend.

De eerste plaats is voor Werner Rits met deze buffel van een baars (51 cm). Werner wint een Shimano Yasei Red Perch hengel.

 

De tweede prijs gaat naar Julian Stuyver die ondanks het koude weer goedlachs op de foto staat met een dikke baars. Julian wint hiermee een Shimano Exage molen met Power Pro lijn.

 

Roel Sieders sleept de derde prijs binnen met een knappe baars die voor de foto zijn mooie stekels extra toont. Roel wint een Rapala Slingbag.


De vierde prijs is voor Harjan Rumpf met een grote baars waarvan de fel rode vinnen mooi oplichten in het zonlicht. Harjan wint een kunstaas pakket.

Michel Posthoorn eindigt op de vijfde plaats met een dikke winterbaars en wint hiermee een kunstaas pakket.

MijnVISmaat heeft nog veel meer acties. Houd de website dus goed in de gaten. We verklappen alvast dat de volgende actie op zeelt gericht is. Zet de zeeltspullen dus maar klaar!

 Lees ook:

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide