HSV Service

Zondag SNB Pike Experience: dé binnen- en buiten roofvisbeleving

4972
29 sep 2015

Op zondag 4 oktober vindt in Almere de SNB Pike Experience plaats. Het meest praktijkgerichte en grootste roofvisevenement van de lage landen. Ervaar, voel, zie, beleef het mee. De hele dag door zijn er demo’s, kun je met een visboot mee, kun je op koopjesjacht bij winkeliers en krijg je alle info die je altijd al wilde hebben over alles op roofvisgebied. En dat allemaal geheel GRATIS. De entree en het parkeren kost je namelijk niets!

Het evenement vindt plaats op 4 oktober van 10:00 uur tot 17:00 uur bij Haddock Watersport in Almere. Toegang en parkeren is GRATIS.

Veel nieuwtjes en variatie


De diversiteit aan standhouders is groot. Er zijn winkeliers waar je spullen kunt kopen, groothandels waar je de nieuwste materialen kunt bekijken en een heleboel verschillende kunstaasbouwers die je alles over het zelf maken van kunstaas en kunstvliegen laten zien.



Ook alles maar dan ook echt alles op het gebied van dood aas vissen komt langs bij de Pike Experience en je kunt er de cracks alles over vragen. Of stap aan boord bij één van de vele visboten die klaar liggen om jou mee te nemen voor een korte vis demo op het water. Vis met de nieuwste hengels, molens en kunstaasjes en bekijk de nieuwste elektronica en visboten.



Streetfish interland en live blog


Als evenement binnen de Pike Experience organiseert Streetfishing Nederland een heuse interland Nederland-België. De tien beste streetvissers uit beide landen strijden deze dag met elkaar om de eretitel welk land zich het beste team van de lage landen mag noemen. Tijdens de hele Pike Experience zal door de mannen van Roofvisnet een live blog worden verzorgd waar je alles digitaal kunt volgen wat er die dag staat te gebeuren. Misschien kom je zelf nog wel in beeld als je er rond loopt.



Verkopen en prijzen winnen


Wil je graag een visboot? Dan is dit je kans. Tijdens de beroemde SNB tombola kun je als hoofdprijs een echte Alumacraft visboot winnen. Dat is niet alles, want er zijn nog veel meer andere prijzen zoals een elektromotor, dieptemeters en vele, zeer vele hengels, molens, kunstaas etc. Sla ook je slag bij de tweedehands markt waar je je eigen spullen kunt verkopen of voor een prikkie goed materiaal van een ander op de kop kunt tikken.



Meer informatie


Als je meer informatie wilt hebben over dit spektakel, kijk dan op de website van de SNB: http://www.snoekstudiegroep.nl. Hier vind je de meest actuele informatie en de deelnemerslijst.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.