HSV Service

Nieuw: de gratis Hét Visblad app!

12701
20 nov 2015

Vanaf heden is Hét Visblad ook als app beschikbaar. Deze gratis app biedt een aantal extra functies, zoals volledig online lezen plus makkelijk navigeren (en direct kijken) naar video’s, websites, extra foto's en social media. Download 'm direct via Google Play Store of de AppStore.

Vooralsnog komen alleen de regio-edities – het mei- en decembernummer – in de app beschikbaar. Hét Visblad vormt hiermee de vierde app van Sportvisserij Nederland – naast de populaire MijnVISmaat, VISplanner en Vissengids app – en is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de Appstore (voor Apple).

Het is een extra service aan de VISpashouders en Visbladlezers, die nu overal – ook aan de waterkant en in het donker – de twee speciale edities met alle zeven regiokaternen van Hét Visblad volledig digitaal en ‘interactief’ kunnen lezen.

Zoekfunctie


Hét Visblad is in de app volledig door te ‘swipen’. Bij één keer tikken op het scherm, verschijnt de rest van het blad onderaan in miniatuurweergaven. Inzoomen werkt uiteraard ook en er zijn speciale icoontjes die je aan kunt klikken voor meer informatie zoals foto's, websites en video's.


Ook is er een zoekfunctie op woorden, zodat je nog sneller de voor jou interessante reportages vindt. Verder kun je extra fotomateriaal bekijken en de letters groter maken. Bovendien wordt de inhoud van Hét Visblad in de app bewaard, waardoor er een groot archief aan interessante artikelen ontstaat.

De app vormt een proef, waarbij we kunnen zien hoe vaak hij wordt gedownload en hoe Hét Visblad digitaal wordt gelezen. Dit levert interessante informatie op over welke rubrieken, artikelen en video’s het best worden gelezen c.q. bekeken.

Download nu de gratis app via de Google Play Store of Apple AppStore – zoek op ‘het visblad’ – en bekijk hem zelf!

Tips, veel gestelde vragen en contact

We adviseren gebruikers om de app te downloaden met een wifi-verbinding. Ook het binnenhalen van de edities werkt het beste met wifi. Daarna kun je het blad op elk gewenst moment en op elke plek bekijken.

Bekijk hier de veel gestelde vragen (Kies rubriek Hét Visblad/ App). Mocht je fouten ontdekken of vragen hebben over de app, laat het ons dan vooral weten.

Gerelateerde berichten
01 mei 2015 Gebruik de VISplanner op je telefoon! 7847 Vanaf 1 januari 2015 is de VISplanner – in combinatie met de VISpas – wettelijk geldig als toestemming om te mogen vissen in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan. Het ‘dikke’ boekje hoeft dus niet meer mee naar de waterkant. 16 apr 2015 Vissengids app update (video) 7506 Vanaf nu is er een update beschikbaar van de populaire Vissengids app. De gratis Vissengids app was in 2011 de eerste app van Sportvisserij Nederland en is sindsdien al meer dan 180.000 keer gedownload! 31 dec 2014 VISplanner rechtsgeldig 37993 Vanaf 1 januari 2015 is de VISplanner – in combinatie met de VISpas – wettelijk geldig als toestemming om in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan te mogen vissen. Het ‘dikke boekje’ hoeft dus niet meer mee naar de waterkant. 30 sep 2014 Mijnvismaat vernieuwingen 6715 MijnVISmaat blijft zich vernieuwen. Dankzij feedback van gebruikers zijn er weer een aantal nieuwe features toegevoegd voor de website, de iphone app en de android app. De nieuwe versies van de apps worden vandaag live gezet. Later dit jaar zal er nog een update plaats vinden. 27 mei 2014 Visplanner update: website + apps 8899 Deze week wordt de nieuwe versie van de VISplanner uitgerold. Zowel de website zelf, als de mobiele website en de Apps voor iPhone en Android beschikken hiermee over een aantal extra functionaliteiten. 22 apr 2014 Update MijnVISmaat: gesloten tijden, sneller, tijden aanpassen en meer! 8026 Speciaal voor het nieuwe visseizoen is voor het vangstenregistratie platform MijnVISmaat een aantal verbeteringen doorgevoerd en een aantal nieuwe features ontwikkeld. 15 nov 2013 Update vissengids app 10884 De Vissengids app is sinds de lancering in 2011 al meer dan 150.000 keer gedownload. Logisch, want het is een unieke app die ervoor zorgt dat je overal en altijd alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen op zak hebt. Deze maand heeft de app een update gekregen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide