HSV Service

Vangsten Top-10 Mijnvismaat

9623
17 dec 2015

Er zijn in hét vangstenplatform MijnVISmaat dit jaar meer foto's dan ooit te voren binnen gekomen. Als terugblik op dit succesvolle jaar zie je hier tien mooie van 2015!

MijnVISmaat heeft dit jaar vijf grote acties gehad waarvan de roofvis actie nog loopt tot en met 31 december. Het leverde naast alle reguliere vangsten duizenden extra vangsten op.

Hier volgt een terugblik met een aantal prachtige vangsten:


Nummer één van de 1e actie van 2015, de baars actie. Deze schitterende baars van Werner Rits was 51 cm! Shimano stelde gave prijzen beschikbaar.


Vanaf april tot en met juni konden VISmaten mooie Korum prijzen winnen. Nick van der Ende ging met een van deze prijzen aan de haal. Er werden maar liefst 1.500 zeelten ingevoerd daarmee was de zeelt actie de meest succesvolle sinds het bestaan van MijnVISmaat. 


In de zomer ging de visspelden actie van start. De mooiste vis van iedere soort won een zilveren visspeld. Raymond Zeekaf won de zilveren schubkarper speld.


Het najaar stond in het teken van de zeevisser. Djiek Arendse was één van de winnaars met deze mooi getekende kabeljauw. Westin stelde mooie tassen ter beschikking. 


Jelle met een zeldzaam mooie zeelt close up.


Marco van der Willik won de spiegelkarper speld met deze spiegel met grote schubben.


Kim Piets ving dit jaar een aantal hele mooie vissen waaronder deze knappe snoekbaars.


Daniël van Eck won een prijs met de zeevis actie door deze coole foto te uploaden. 


Julian Stuyver sleepte de 2e plaats van de baars actie binnen met deze vrolijke plaat.


Richard Knijn toont hier een van zijn modder vette snoeken. De roofvis actie loopt nog tot het einde van dit jaar. Omdat veel vissers hun spullen al opgeborgen hebben maak je nog meer kans op een prijs. dus kom maar op met die gave foto's en win een Savage Gear tas.

We danken alle vismaten voor het registreren van hun vangsten. 2015 was een topjaar, en er zijn al mooie plannen voor 2016 gemaakt. Stay tuned en blijf vooral je vangsten registreren.

We wensen alle vismaten alvast een visrijk 2016 toe!Team MijnVISmaat
Gerelateerde berichten
18 nov 2015 MijnVISmaat roofvisactie 5084 Tot en met 31 december 2015 maak je kans op een Savage Gear 6 box system. Meedoen is simpel. Vang een roofvis en upload hem op www.mijnvismaat.nl of via de app en deel hem met iedereen. 22 okt 2015 Winnaars MijnVISmaat zeevisactie 6037 Afgelopen nazomer besteedde het MijnVISmaat team extra aandacht aan de zoute vissers. In augustus en september maakte je kans op vijf gave tassen van het merk Westin door zeevisvangsten te plaatsen. De winnaars zijn nu bekend. 03 aug 2015 Winnaars MijnVISmaat visspeldenactie 6519 Op www.mijnvismaat.nl zijn er regelmatig leuke prijzenacties. Zo liep onlangs de visspelden actie, waarbij je met de mooiste vissen van negen verschillende soorten een zilveren visspeld kon winnen. De winnaars zijn inmiddels bekend. Bekijk hier de negen gelukkigen. 01 jun 2015 Winnaars MijnVISmaat zeeltactie bekend! 6048 De winnaars van de MijnVISmaat zeeltactie zijn bekend. Er kwamen in april en mei maar liefst 1.500 zeeltfoto's binnen! Lees hier wie de mooie Korumprijzen binnen hengelt en check de prachtige vangsten! 02 apr 2015 Winnende vismaten vette baarsactie 6968 Half februari tot en met maart speurde het team van MijnVISmaat naar mooie baars foto's. VISmaten met de mooiste baarzen worden beloond met gave Shimano prijzen. Nog nooit werd er zo massaal meegedaan met een acties van MijnVISmaat. De ene na de andere dikke baars zagen we langs komen. De keuze was niet gemakkelijk, maar de winnaars zijn bekend.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide