HSV Service

AH Sportfestijn en Sportactie: doet jouw vereniging al mee?

3379
30 aug 2017

Ben je met jouw vereniging op zoek naar meer leden of willen jullie je vereniging meer en breder onder de aandacht brengen? In september tot december organiseert Albert Heijn in samenwerking met NOC*NSF en duizenden sportclubs de AH Sportactie, waarbij je kunt kennismaken met allerlei sporten. Natuurlijk kunnen we daarbij ook sportvissen als gezonde buitensport onder de aandacht brengen!

De AH Sportactie is een spaaractie voor klanten van Albert Heijn. Van 4 t/m 24 september kun je zegels sparen, waarna je tot en met 3 december gratis kunt meedoen aan activiteiten van sportclubs. Iedere hengelsportvereniging kan meedoen door één of meerdere activiteiten - zoals een jeugdcursus of visclinic - gratis aan te bieden.

Mensen met een volle spaarkaart kunnen zich hiervoor inschrijven. Je bepaalt als vereniging zelf welke en hoeveel activiteiten je organiseert en hoeveel mensen zich per activiteit kunnen inschrijven.

Nationale Sportweek en AH Sportfestijn

De tweede week van de AH Sportactie valt gelijk met de Nationale Sportweek, die dit jaar van 9 tot en met 17 september is. De Nationale Sportweek heeft als doel sporten en bewegen voor iedereen te promoten en als hengelsportvereniging kun je in deze week ook iets organiseren!

Op 9 en 10 september vindt in het Zuiderpark in Den Haag het AH Sportfestijn plaats. Sportvisserij Nederland en de ’s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging (GHV) hebben hier een gezamenlijke stand aan het water, met allerlei leuke activiteiten.

Klik hiervoor tickets en informatie over het AH Sportfestijn in Den Haag.

Klik hier voor het pdf-bestand met meer informatie over de AH Sportactie en de Nationale Sportweek 2017.


Tijdens het AH Sportfestijn kunnen bezoekers kennis maken met de Ultraskiffs van de GHV!

Hoe doe ik als sportclub mee aan de AH Sportactie?

1. Meld zo snel mogelijk je vereniging aan op www.clubprofiel.nl. Je clubprofiel wordt daardoor zichtbaar op www.sport.nl. Vanaf september is je clubprofiel op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien. Houd bij aanmelding het KvK nummer van je sportclub bij de hand.

2. Vanaf nu kun je via je clubprofiel je activiteiten aanmelden voor de AH Sportactie en/of de Nationale Sportweek, doe dit bij voorkeur vóór de zomervakantie, maar tijdens en daarna kan natuurlijk ook nog. Vanaf begin september zijn je activiteiten ook op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien.

Klik hier voor de toolkit ‘Communicatie en promotie AH Sportactie en Nationale Sportweek’ (pdf-bestand).


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide