HSV Service

Vacature: Sportvisserij Zuidwest Nederland zoekt (Facility) Support medewerk(st)er

2989
01 nov 2017

Ben jij communicatief ingesteld, enthousiast en heb je ervaring als (Facility) Support medewerk(st)er en het onderhouden van websites? Ben jij breed inzetbaar en vind je het leuk om ondersteuning te bieden aan je collega’s? Kun je goed plannen en organiseren? Ben je handig met computers en een goede gastheer/-vrouw? Dan is Sportvisserij Zuidwest Nederland op zoek naar jou!

De (Facility) Support medewerk(st)er is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het kantoor en de medewerkers van Sportvisserij ZWN. Je communiceert zowel intern als extern met veel verschillende mensen, houdt overzicht, verwerkt diverse informatiestromen, organiseert, archiveert, beheert de website en zorgt dat alles ongemerkt goed verloopt. Je beantwoordt dagelijks de telefoon en draagt zorg voor onder andere de facilitaire zaken. Standplaats: Drimmelen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide