HSV Service

Ontheffing zegenvisserij verleend

24783
30 mrt 2018

Het ministerie van LNV heeft een ontheffing verleend aan visserijbedrijf Klop om in de eerste week van april nog met de zegen te vissen. Hierdoor is het mogelijk dat je in het Benedenrivierengebied beroepsvissers op het water bezig ziet terwijl dit op grond van artikel 6 van het Reglement voor de binnenvisserij niet is toegestaan.

Normaal gesproken krijgen de beroepsvissers in het Benedenrivierengebied schriftelijke toestemmingen om met de zegen te vissen waarbij een gesloten tijd geldt voor de maanden april en mei. Op verzoek van visserijbedrijf Klop heeft het ministerie een ontheffing verleend voor de eerste week van april. Dit omdat het volgens het ministerie een koude winter is geweest waardoor de zegenvisserij niet iedere dag mogelijk was en het paaiseizoen van de vissen nog niet is begonnen.

Deze berichtgeving bereikte ons op een dermate laat tijdstip (vrijdagmiddag 30 maart, 16:45 uur) dat tijdig bezwaar maken tegen deze ontheffing niet meer mogelijk was. Voor al je opmerkingen, vragen en klachten willen we je dan ook graag verwijzen naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, onderdeel van het ministerie van LNV. Deze zijn te bereiken via deze link en het telefoonnummer: 088 042 42 42.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.