HSV Service

Vacature: wedstrijdcoach gezocht!

1217
14 jun 2018

Sportvisserij MidWest Nederland wil de wedstrijdsport naar een hoger niveau tillen. Potentiële (jonge) wedstrijdtoppers met ambitie moeten de mogelijkheid krijgen om regionaal, nationaal en internationaal podiumplaatsen te veroveren. Daarom zoeken zij op korte termijn een wedstrijdcoach.

Sportvisserij MidWest Nederland sluit hiermee aan bij het wedstrijdplan van Sportvisserij Nederland ‘Als team naar de top’. Doelen hieruit zijn:

  1. Investeren in de breedtesport van de wedstrijdvisserij om potentiële wedstrijdtoppers met ambitie de mogelijkheid te geven een positie in de topsport te bereiken.
  2. Potentieel talent scouten in lokale of regionale wedstrijden en hen de mogelijkheid bieden een positie in de topsport te bereiken.De wedstrijdcoach van de federatie is verantwoordelijk voor de groei van de wedstrijdsport én de resultaten van de topvissers in de regio. Hij/zij is het gezicht en aanspreekpunt voor alle wedstrijdvissers en draagt zorg voor trainingsmogelijkheden voor wedstrijdvissers in brede zin en selecteert en begeleidt talenten voor de topsport.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide