HSV Service

VIS TV 2019 knallend van start op zondag 6 januari

7176
19 dec 2018

Trouwe fans van VIS TV kunnen vanaf zondag 6 januari 2019 elk weekend genieten van een spetterend, hagelnieuw seizoen vol prachtige vangsten. Na het afzwaaien van Ed Stoop is het programma in een íets ander jasje gestoken. Presentator Marco Kraal gaat in iedere aflevering met een andere vismaat op pad. De twaalf uitzendingen zijn iedere zondag om 09.30 uur op RTL 7 te zien.

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines komen in VIS TV 2019 aan bod. De ‘gasten’ van Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers met elk een eigen verhaal en specialisme. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten die de revue passeren, staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

Check hier alvast de promo:


Humor en anarchie

Cabaretier, sportvisfanaat en VISblad-columnist Jochem Myjer heeft de eer om op zondag 6 januari het nieuwe seizoen af te trappen. Samen met Marco viste hij een dag lang vanuit de boot op de Benedenrivieren. De aflevering zit niet alleen vol spectaculaire vangsten, maar barst ook van de chaos, humor en anarchie – een absolute must see voor de VIS TV-fan.


Ware monstervis

Ook in de navolgende afleveringen kunnen kijkers genieten van onvergetelijke visavonturen. Daarin besluipt Marco onder meer polderkarpers en gaat hij letterlijk naar de haaien aan de Noordzee. Andere disciplines in het nieuwe seizoen van VIS TV zijn barbeelvissen, feederen, zeebaarzen en streameren op snoek. In de allerlaatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.



Vrijwel alle hengelsportdisciplines komen aan bod dit VIS TV-seizoen.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.