HSV Service

Nóg meer sportvissen op tv (video)

8567
16 mei 2019

Krijg jij met VIS TV (XL) nog lang niet al je honger gestild naar vissen op televisie? Dan hebben we voor jou goed nieuws, want het aanbod aan Engelstalige sportvisprogramma's blijft maar groeien.

Zo is Jeremy Wade na negen seizoenen River Monsters terug op televisie. Discovery Channel zendt momenteel de nieuwe serie ‘Jeremy Wade’s Dark Waters’ uit. Daarin gaat Wade op zoek naar bizarre en onopgeloste mysteries die schuilen onder het wateroppervlak – van verhalen over monstervissen tot wateren waar op onverklaarbare wijze vissoorten zijn verdwenen.

Mysteries ontrafelen

Overal waar hij komt probeert Wade met de hengel deze mysteries te ontrafelen. Zo vist hij onder meer in Italië, Alaska, Zuid-Afrika, India, Australië en de Aleoeten (een eilandengroep in het noorden van de Grote Oceaan). Ter aanvulling op de televisie-uitzendingen zijn op Facebook en YouTube korte afleveringen met de naam Monster Moments te bekijken.


Jeremy wade is terug op televisie met 'Jeremy Wade’s Dark Waters’.

Fish or die

Van het programma Fish or Die zijn sinds kort op Animal Planet afleveringen terug te zien uit het eerste seizoen. Aanstaande zondag 19 mei om 21.00 uur kun je aflevering 5 terugkijken (check hier alle resterende uitzendingen). In dit programma tourt diehard visfanaat Chris Owens met zijn vrienden in een vervallen bus de wereld rond op zoek naar wateren waar nog nooit iemand gevist heeft. Op de meest afgelegen plekken komen ze in aanraking met vriendelijke locals, gevaarlijke drugskartels en vooral heel veel enge dieren.Speuren naar sinkholes

Zo hebben ze vernomen dat diep in de tropische bossen van Belize volgelopen sinkholes liggen waar gigantisch grote tarpons huizen – vissen die je normaal alleen in de oceaan tegenkomt. Via satellietbeelden zoeken ze de meest afgelegen sinkholes op en reizen erheen met hulp van twee mannen uit het gebied die zich met hun machetes een weg banen door de jungle, terwijl onderweg de gevaren van het oerwoud loeren.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.