HSV Service

De 2e wedstrijddag van het INK Kustvissen Dames en Junioren vervist

2096
15 nov 2021

Zowel Amber van der Zande (U16), Maarten Bom (U21) als Suzan Stuijts (Dames) staan na de tweede wedstrijddag van het INK Kustvissen Dames en Junioren op een eerste positie.

Net als de eerste wedstrijddag was zaterdag 13 november jl wederom een matige dag qua vangsten.

Bij U16 wist Amber haar koppositie te behouden. Bij de eerste wedstrijd haalde zij in de laatste haal nog een botje uit het water van 19 cm waardoor ze een derde plaats scoorde. Abdelnajam Ait Balla ving in dezelfde categorie (U16) de grootste vis van de dag, een zeebaars van 48 cm.

Bij de U21 veranderde het klassement nogal. Ivan Gabrielse nam wraak op zijn slechte 1ste dag. Hij viste deze tweede wedstrijddag een eerste en tweede plaats en eindigde hiermee in de tussenstand op een derde plaats. Maarten Bom liet zijn kunnen zien en nam de eerste plek over van Pedro van Sluijs. Bij U21 kwam vandaag de meeste vis op de kant. De vangst bestond vooral uit baarzen rond de 30 cm en mooie botten.

Bij de Dames verstevigde Suzan Stuijts haar eerste plek door in beide wedstrijden vis te vangen. In de eerste wedstrijd 1 mooie
bot en in de tweede wedstrijd 3 vissen die goed waren voor een eerste plaats. 

Op naar de 27 november as, de laatste en beslissende wedstrijd.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.