HSV Service

Winde uit het Valleikanaal in aflevering één seizoen 2024 (video)

2596
03 jan 2024

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen VIS TV 2024 – aanstaande zondag 7 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Daniël op Winde in het Valleikanaal.

Marco en Daniël varen in een kano op het valleikanaal op zoek naar een mooie stek. Vissend met maden en brood onder een dobber proberen ze de windes te slim af te zijn. Marco krijgt al snel beet van een voorn, die voordat Daniël hem kan scheppen, door een snoek wordt gegrepen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:


Korsten slurpen

De gevoerde broodkorsten drijven rustig met de stroming mee tot dat de windes ze ontdekken. Meerde grote kolken verraden hun aanwezigheid. Snel gooien de mannen hun aas richting de vissen die gulzig de broodkorsten opslurpen. Al snel haakt Daniël een flinke winde, maar lukt het Marco ook om er een te vangen?

Dat zie je zondag 07 januari om 09:30 uur op RTL 7.Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.


Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.