HSV Service

VIStival: hét gratis visevent van Nederland

4265
18 jun 2024

Wil jij in 1 dag verschillende disciplines in de sportvisserij leren? Dan is het VIStival op 30 juni 2024 de plek waar je moet zijn! Een dag vol met gratis clinics en demo’s met de nieuwste hengelsport materialen. Of je nou ervaring hebt of niet, het VIStival belooft voor iedereen een topdag te worden, want ook je vrienden, buren en & familie zijn welkom om kennis te maken met het sportvissen.

Tijdens dit unieke hengelsportevenement kun je kennis maken met alle takken van sportvisserij. Of je nou ervaren visser bent of juist van plan om te leren vissen, tijdens dit te gekke VIStival is er voor elk wat wils.

Programma

Het programma bestaat onder meer uit:
  • Live demo’s op alle vijvers
  • Hengelsportmarkt met een uitgebreid scala aan materialen voor alle visserijen
  • Meet & greet met bekende topvissers en visfluencers
  • Proefvaarten met bellyboaten en trapkajaks
  • VISkennisplein met VISjuffen en -meesters
  • Maar ook maatschappelijke stands, zoals het Peuterfonds, Stichting Veteranen Kids, de VECHTschippers en Visbuddies.

Meet & greet met vissende vrouwen

Tijdens het VIStival zijn onder meer het Dames Karper Team Nederland, Dutch Women Fly Fishers, Vis Meid, Charlies Fishing Adventures, Mikkechickk.fishing en visvrouwen Paula Petiet en Nathalie van den Berg aanwezig. Met al deze vissende vrouwen wordt het VIStival natuurlijk één groot gezellig visfeest en ze staan natuurlijk graag voor je klaar om je hun beste vistips te geven.

Kom je ook?

Toegang tot het VIStival is geheel gratis op vertoon van je VIStivalpas. Vraag hier direct aan.

Meer weten?
De komende maanden zullen we je natuurlijk op de hoogte brengen van alle deelnemers. Wil je direct op de hoogte blijven van alle updates rondom het VIStival, volg ons dan via Instagram @vistival2024 en tag meteen je visvrienden! Tot 30 juni!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.